Skip directly to content

Over ThermaCare

Wat is ThermaCare

ThermaCare zijn unieke warmte kompressen die spier- en gewrichtspijnen verlichten op doeltreffende  en gerichte wijze  ten gevolge van spierspanningen, artrose, verrekkingen, spierstijfheid of verstuikingen.

ThermaCare is in verschillende versies verkrijgbaar voor rug, nek, schouder en pols.

Hoe werkt het?

Van hete baden tot hitte pitten, warmte therapie is een bekende remedie om spierspanningen en pijn ten gevolge van verstuikingen te verminderen.

ThermaCare bevat unieke warmte elementen die zorgen voor een constante en therapeutische warmte van 40°C. Hierdoor geeft ThermaCare diepgaande warmte, waardoor  spieren ontspannen, de bloedcirculatie verbetert en afvalstoffen worden afgevoerd.

ThermaCare produceert de warmte, stimuleert het helingsproces en geeft langdurige pijnverlichting, daar waar je het precies nodig hebt.

De unieke warmte elementen in ThermaCare maken deel uit van het zelfverwarmende kompres: zij leveren de warmte. Deze cellen bevatten natuurlijke stoffen (ijzerpoeder, actieve koolstof, zout en water). Door zich te verbinden met zuurstof levert het ijzerpoeder de warmte van ThermaCare. Deze scheikundige reactie noemt men ijzeroxidatie, die op dezelfde wijze ook in de vrije natuur voorkomt.